Sikkerhed

Til privatbrugere / consumer segmentet har vi valgt at basere vores sikkerhedpakker om to af markedets førende leverandører. Dataspecialisten er derfor leveringsdygtige i abonnementsbaserede sikkerhedsløsninger fra både Kaspersky og Bullguard.

Tillad os at præsentere et par udvalgte produkter herunder:

 

Kaspersky Internet Security Multi Device

Kaspersky Internet SecurityAV Comparatives følger løbende udviklingen i markedet af sikkerhedsprodukter og foretager herunder løbende benchmarking af de mest udbredte sikkerhedsprogrammer. Springer vi alle mellemregningerne over, er konklusionen klar: Kaspersky ligger konsekvent i Top 3 og ofte på førstepladsen. Tilsvarende ligger Kaspersky med samme placeringer, når det gælder ressourceforbrug på den computer, programmet er installeret på.

For en årlig pris på kun 300,- incl. moms får du altså i både pose og sæk, og så kan du beskytte 3 computere!

Se desuden mere på www.kaspersky.dk

 

 

 

BullGuard Internet Security

Bullguard Internet Security

For de der har det svært med Kasperskys russiske oprindelse, er BullGuard det stærke alternativ. Programmet benchmarkes også af AV Comparatives, og ligger oftest på nogle af de bedste placeringer. Kvalitet, performance og ressourceforbrug tåler ingen sammenligning med de oftest fremhævede programmer som eksempelvis Norton, Symantec, AVG etc…. og slet ikke i forhold til Microsofts egen Security Essentials, der kun med meget god vilje kan betragtes som en antivirussoftware.

Prisen  er den samme som for Kaspersky, nemlig 300,- incl. moms årligt for beskyttelse af 3 computere.

Se desuden mere på www.bullguard.dk

 

Vær opmærksom på, at du også kan købe både Kasperskys og Bullguards produkter direkte på deres egne webshops. Produkterne er de samme, men den personlige service fra Dataspecialisten går du glip af.

Det samme gælder den økonomiske fordel, fordi vi kan tilbyde dig alle produkterne til en særlig fordelagtig forhandlerpris. Kontakt os derfor for et uforpligtende tilbud, før du vælger din næste sikkerhedsløsning.