Professionelle Hotspot

Professionelle Hotspot er andet og mere end blot et trådløst netværk. Centraliseret administration og overvågning er nøgleordene når et enkelt access point ikke længere kan dække det geografiske område, hvori der ønskes adgang til trådløst netværk.

Central eller decentral administration
Dataspecialistens Professionelle Hotspot er opbygget med central administration på vores cloud controller. Den stiller vi gratis til rådighed for vores kunder, der således kun betaler for hardware og den indledende konfiguration. Når hotspottet designes centralt, er det samtidig nemt og hurtigt at rulle ud. Vi kan vælge de bedst egnede produkter til den konkrete anvendelse, hvadenten der er behov for ekstra rækkevidde, radio-kæde tilkobling, vejrbestandige udendørsenheder eller lignende.

Gæstenetværk
Kunder, samarbejdspartnere eller andre gæster i din virksomhed har ofte behov for internetadgang, men ikke for adgang til dit eget interne netværk. Det er her, gæstenetværket har sin relevans. Med Dataspecialistens Professionelle Hotspot kan du udstede tidsbegrænsede vouchers, som giver adgang til internettrafik, men ikke kompromitterer dit eget interne netværk. Det er enkelt at anvende og følger gratis med, når vi opsætter dit hotspot.

Offentlige Professionelle Hotspot
Vil du tilbyde internetadgang på kommerciel basis, kan vi tilbyde opsætning af en betalingsgateway til dit Professionelle Hotspot. Det kan være relevant på eksempelvis campingpladser eller offentlige steder, hvor brugere, mod betaling, skal kunne tilkøbe sig tids- eller mængdebegrænset adgang.

Kontakt os for en gennemgang af mulighederne. Det er med stor sikkerhed billigere, end du tror.