Hard- og Software

Som en del af det at tilbyde samlede løsninger, indgår også både hard- og software. Når du handler med Dataspecialisten, kan du derfor få det hele et sted; jernet, tilbehøret, rådgivningen, konfigurationen, den efterfølgende service, og, ikke mindst, trygheden. Vi er leveringsdygtige i det du skal bruge, uanset om det gælder IT til virksomheder eller private, og du undgår at komme i den situation hvor det er dig der skal dokumentere, hvor problemet er opstået. Vi er din garant for, at den samlede løsning fungerer, og ikke kun de enkelte komponenter.

Dataspecialisten er Microsoft Partner og tilbyder herigennem licensaftaler baseret på Microsoft Open License. Vi er desuden Zyxel Patner, AVG Partner og Brother Partner ligesom vi er leveringsdygtige i hele programmet af de små og lækre Shuttle-computere som du kan få bygget, præcis som du ønsker det.

Vi forhandler desuden produkter fra Lenovo, HP, Asus, Samsung, Sony, Apple, Logitech, Netgear, BenQ, Linksys, Cisco og en række andre anerkendte brands.

Vi tager dig i hånden, hvis du skulle være så uheldig at gøre brug af retten til reklamation, i stedet for blot at sende et gebyr.

Har du blot behov for et fladt stykke hard- eller software, står vi stadig klar. Selvom vi ikke er gearet til konsumsalg i store partier, er vi alligevel ofte konkurrencedygtige på en række produkter. Kontakt os derfor gerne for et uforpligtende tilbud.