Dataspecialisten Backup & Recovery

Hvis du tror, at Dropbox, OneDrive, Box og hvad perlerækken af cloudservices ellers hedder, er det samme som en backup, kan vi ikke fortænke dig i det. Men sig det ikke til nogen!

Du har ikke beskyttet dine data ved at synkronisere dem til skyen. Ikke mod dig selv, i hvert fald. Og heller ikke mod tidens helt store fare, nemlig ransomware. Når først IT kriminelle tager dine filer som gidsel og afkræver dig en betydelig løsesum, ville du ønske, at du havde valgt Dataspecialisten Backup & Recovery.

Det havde du også ønsket i en række andre situationer, for modsat mangle andre løsninger, er der ikke kun tale om “simpel filbackup”. Vi tager backup af hele din computer, hvad enten det er en server eller en workstation, stationær eller bærbar. Uanset størrelsen.

Vi kan gendanne hele din computer, fuldstændig som den så ud. Hele computeren, 30 dage tilbage… eller mere. Og hvis den er stjålet, så gendanner vi den bare på noget nyt hardware, eller som en virtuel computer i skyen. Det er lidt ligesom at få sin sjæl og sit sind tilbage, selvom man har mistet sin krop.

Smart!